Το 3D animation αποτελεί ένα από τα πλέον υποσχόμενα επαγγέλματα παγκοσμίως και από τα πιο καλοπληρωμένα. Ένας 3D Artist μπορεί να συνεργαστεί με διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών σποτ, εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών, παραγωγής ταινιών καθώς και με όλες τις εταιρίες που περιλαμβάνουν σχεδιαστικό τμήμα.

Πλήρες ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο 3D modeling και animation.

Κάθε σπουδαστής μετά το πέρας της εκπαίδευσής του θα είναι σε θέση να δημιουργεί βίντεο και τηλεοπτικές εικόνες υψηλού επιπέδου, να σχεδιάζει cartoon, 3D περιβάλλον, χαρακτήρες 3D, καθώς και να δημιουργεί οπτικά εφέ (VFX). Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος οι σπουδαστές θα αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με τη τέχνη του animation καθώς και τις εφαρμογές του Photoshop, After Effects και 3D Studio Max, που αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για έναν έτοιμο επαγγελματία.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι ενός ακαδημαϊκού έτους και περιλαμβάνει πέραν της εκπαίδευσης, την ανάληψη επαγγελματικών project ώστε οι σπουδαστές να αποκτήσουν και την απαραίτητη εμπειρία για την εκπόνηση ενός έργου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από έμπειρο καθηγητή με πλήθος επαγγελματικών project.

Παρέχονται επίσης:

  • Απεριόριστη πρακτική άσκηση
  • Δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες

Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του 3D και αποκτήστε τη δυνατότητα να μεταφέρετε τους κόσμους και τις ιστορίες της φαντασίας σας, σε πραγματική εικόνα.

                 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις εργασίες των σπουδαστών μας της προηγούμενης χρονιάς. Τα projects έχουν δημιουργηθεί από το μηδέν.

Πολυμέσα

Ετήσια Προγράμματα