Νέο πρόγραμμα WEB DEVELOPER

Μάθε από τους καλύτερους και απόκτησε όλες εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε κάνουν επιτυχημένο επαγγελματία στην αγορά εργασίας. Το επάγγελμα του Web Developer είναι από τα πλέον περιζήτητα και καλοπληρωμένα. 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το Web development είναι η διαδικασία δημιουργίας παρουσιάσεων περιεχομένου οι οποίες προβάλλονται στον τελικό χρήστη του διαδικτύου, μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ή άλλων υπηρεσιών όπως η διαδικτυακή τηλεόραση, τα ιστολόγια και τα RSS Feeds.

Ένας web developer μπορεί να δημιουργήσει το δικό του site, να εργαστεί με εταιρίες ως front end developer, back end developer ακόμα και ως freelance web developer.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Σε web designers-developers που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στο κόσμο του web και να εξοπλιστούν με επιπλέον εφόδια.
  • Σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κόσμο του web designing-developing.
  • Σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα για προσωπική ή επαγγελματική χρήση ξεκινώντας χωρίς καμία γνώση κώδικα.

Στόχος του προγράμματος:

Κάθε σπουδαστής μετά το πέρας της εκπαίδευσής του θα είναι σε θέση να δημιουργεί ιστοσελίδες για τον εαυτό του και επαγγελματικά ή και να ακολουθήσει καριέρα αν το επιθυμεί ο ίδιος στο τομέα του web development-designing.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ενός ακαδημαϊκού έτους και περιλαμβάνει πέραν της εκπαίδευσης, την ανάληψη επαγγελματικών projects ώστε οι σπουδαστές να αποκτήσουν και την απαραίτητη εμπειρία για την εκπόνηση ενός έργου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από έμπειρο καθηγητή με πλήθος επαγγελματικών projects.

Θεματολογίες εκπαιδευτικού προγράμματος:

  • Εισαγωγή στην HTML 5 και δημιουργία project πάνω σε αυτήν.
  • Εξοικείωση και εκπαίδευση πάνω στην CSS 3.
  • Εκπαίδευση στην JAVASCRIPT.
  • Ανάλυση της JQUERY.
  • Οργάνωση πάνω στα CMS και WORDPRESS.
  • Μελέτη πάνω στην χρήση της MYSQL.
  • Προγραμματισμός με τη χρήση της γλώσσας PHP.
  • Εξερεύνηση του front-end framework BOOTSRAP 4.
  • Διαχείριση ιστότοπου (website) με CPANEL.
  • Εκπόνηση επαγγελματικών projects με τη χρήση των παραπάνω.

Το πρόγραμμα web development είναι σχεδιασμένο ώστε να εισάγει τον ενδιαφερόμενο σε έννοιες προγραμματισμού που είναι απαραίτητες για κάθε προγραμματιστή του 21ο αιώνα. Ο σπουδαστής πλέον αναπτύσσει δεξιότητες σε επίπεδο επαγγελματικό με σκοπό να εργαστεί στον χώρο του Web Development και να γίνει περιζήτητος από εταιρείες του χώρου με αυτά τα προσόντα. Το πρόγραμμα δεν περιορίζεται ωστόσο μόνο σε προγραμματιστές ακόμα και απλοί πολίτες μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τις χρησιμοποιήσουν στην καθημερινή τους ζωή, όπως την δημιουργία ενός website. Κάθε σπουδαστής μετά το πέρας της εκπαίδευσής του θα είναι σε θέση να δημιουργεί ιστοσελίδες με την χρήση εργαλείων που τον καθιστούν πρώτη επιλογή για απαιτητικές εταιρείες.

Εκκίνηση προγράμματος: 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παραλαμβάνετε βεβαίωση σπουδών από το κέντρο μας το οποίο λειτουργεί ως ΚΔΒΜ2 (κέντρο δια βίου μάθησης επιπέδου 2), αναγνωρισμένο από το κράτος και τη Γ.Γ.Δ.Β.Μ (Γενική γραμματεία δια βίου μάθησης) με αριθμό άδειας 2000440. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να πιστοποιηθείτε με το αναγνωρισμένο πτυχίο "WEB EDITING" από τον φορέα πιστοποίησης ECDL.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ξεκινήστε μαζί μας το ταξίδι σας για το μέλλον. Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για λεπτομέρειες και διευκρινήσεις.

WEB DEVELOPMENT - Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Επίθετο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Όνομα(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

E-mail(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Γνώσεις προγραμματισμού
Invalid Input

Ποιος είναι ο στόχος σας?
Invalid Input

Παρακαλώ συμπληρώστε ακριβώς τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα(*)(*)
<b>Παρακαλώ συμπληρώστε ακριβώς τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα(*)</b>
Invalid Input