ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εναρμονισμένοι πλήρως με τις νέες τεχνολογίες καθώς και με τους νέους και εξελιγμένους τρόπους εκπαίδευσης σας παρέχουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης τον σεμιναρίων και τον εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων με τους εξής τρόπους.

  • Σε αίθουσα με πιστοποιημένους εκπαιδευτές, οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών, πρακτική, προετοιμασία για εξετάσεις
  • Εξατομοκευμένη (Μεικτή) εκπαίδευση. Εκπαίδευση μέσω Η/Υ (οπτικοακουστικό υλικό), ειδικό ασκησιολόγιο, απεριόριστη πρακτική εξάσκηση καθώς και υποστήριξη με ανακεφαλαιωτικά μαθήματα από εκπαιδευτή. Προσαρμοσμένη εκπαίδευση στις ανάγκες και τα ωράρια του εκπαιδευόμενου. Τα βιντεομάθηματα καλύπτουν πλήρως την ύλη κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος παρέχοντας ταυτόχρονα ευελιξία όσο αναφορά τα ωράρια εκπαίδευσης. 
  • Ιδιαίτερα μαθήματα. Προσαρμοσμένη εκπαίδευση με εκπαιδευτή.

Η εταιρία μας αναπτύσσει και παράγει τα τελευταία πέντε (5) χρόνια, λογισμικό στο χώρο της εκπαίδευσης και της αξιολόγησης δεξιοτήτων στη χρήση των υπολογιστών.

Το GetReady test αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης του ECDL Core και ECDL Expert καθώς επίσης και για όλα τα υπόλοιπα πιστοποιητικά που είναι αναγνωρισμένα από τον ΟΕΕΚ.

Eκατοντάδες εκπαιδευτικά κέντρα και χιλιάδες υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιούν το GetReady test με σκοπό να προετοιμαστούν σωστά και να πετύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης βασικών και προχωρημένων δεξιοτήτων στη χρήση των υπολογιστών.

Η εταιρία μας επίσης έχει παράγει για λογαριασμό της Infotest (επίσημος διανομέας των εξετάσεων της Microsoft σε Ελλάδα και Κύπρο) το MOS Preparation test, ένα λογισμικό αξιολόγησης δεξιοτήτων και προετοιμασίας για τις εξετάσεις Microsoft Office Specialist.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

                                                                                                                                                                                                         

Η Δικτύωση αποτελεί αναγνωρισμένο, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον ΕΟΠΠΕΠ, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2  με αριθμό άδειας 2000440 καθώς και Κέντρο Ξένων Γλωσσών με αριθμό άδειας 2307530

Το ECDL είναι το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών. Είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο μέτρησης!

Η Δικτύωση αποτελεί επίσημο πιστοποιημένο κέντρο ECDL με εξειδίκευση στην εκπαίδευση των εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου. 

Η Δικτύωση αποτελεί πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο από την Infotest, αναγνωρισμένο φορέα από το Ελληνικό Δημόσιο.

Δυνατότητα πιστοποίησης Microsoft, CAD, Joomla, Adobe.

Η Δικτύωση δίνει τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικού από την Autodesk σε όλα τα προγράμματα της εταιρίας
Η Δικτύωση ανήκει στους συνεργάτες της Certiport, έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης με χιλιάδες εξεταστικά κέντρα στον κόσμο
  H Unicert αποτελεί ακόμα ένα συνεργάτη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δικτύωση
  Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δικτύωση σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων εξ αποστάσεως
  Πιστοποιήσεις πολλών προγραμμάτων από την ACTA, την πρώτη εταιρεία έντασης γνώσης που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
   
   

 

Υπηρεσίες

  • Επιδοτούμενα προγράμματα Voucher

  • Eκπαίδευση σε τεχνολογίες πληροφορικής

  • Εκπαίδευση σε Ξένες Γλώσσες

  • Εκπαίδευση σε ειδικότητες αισθητικής και ομορφιάς

  • Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (Lego Mindstorms)

  • Κατασκευή και Φιλοξενία Ιστοσελίδων

  • Service Υπολογιστών