Σεμινάρια Ενηλίκων

Από το 1996 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της πληροφορικής παρέχοντας τις πιο αξιόπιστες εκπαιδεύσεις κατάρτισης σε θέματα τεχνολογίας και Υπολογιστών. Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται από έμπειρους και πιστοποιημένους καθηγητές παρέχοντας όλες τις εκείνες τις απαραίτητες δεξιότητες που θα πρέπει να έχει κάθε σπουδαστής σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και μετά την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου ο υποψήφιος σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να πιστοποιήσει τις γνώσεις του αποκτώντας τίτλους πιστοποίησης από μεγάλους Διεθνείς φορείς πιστοποιήσεων όπως της ECDL, της Microsoft, της Adobe και πολλές άλλες.

 

Μέθοδοι Εκπαίδευσης

  • Σε αίθουσα με πιστοποιημένους εκπαιδευτές, οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών, πρακτική, προετοιμασία για εξετάσεις
  • Μεικτή εκπαίδευση (εξατομικευμένη). Εκπαίδευση μέσω Η/Υ (οπτικοακουστικό υλικό), με υποστήριξη και ανακεφαλαιωτικά μαθήματα από εκπαιδευτή. Προσαρμοσμένη εκπαίδευση στις ανάγκες και τα ωράρια του εκπαιδευόμενου. Απεριόριστη πρακτική άσκηση σε οργανωμένο ασκησιολόγιο και προετοιμασία για εξετάσεις.
  • Ιδιαίτερα μαθήματα. Προσαρμοσμένη εκπαίδευση με εκπαιδευτή.

 

Ενημερωθείτε για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στη Δικτύωση καθώς και τις πιστοποιήσεις που σας παρέχουν από τους διαθέσιμους συνδέσμους αριστερά.