Παιδικά Τμήματα

Τα παιδικά τμήματα απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που θέλουν να πραγματοποιήσουν την είσοδο του στο μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Άρτια εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι καθηγητές αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των παιδιών προετοιμάζοντας τους από μικρή ηλικία, έτσι ώστε να εναρμονιστούν πλήρως με τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες.

Από την ηλικία του Δημοτικού τα παιδιά εισέρχονται στον κόσμο των υπολογιστών μέσω ειδικών διαμορφωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που συνδυάζουν την εκπαίδευση με τη ψυχαγωγία. Στις ηλικίες γυμνασίου οι μαθητές θα γνωρίσουν τις εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου της Microsoft αποκτώντας τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά της ECDL και Microsoft κατοχυρώνοντας έτσι τα πρώτα τους εφόδια για την αγορά εργασίας, καθώς επίσης και να γνωρίσουν τις εφαρμογές του παγκόσμιου κολοσσού της Google.

 

Ενημερωθείτε για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στη Δικτύωση καθώς και τις πιστοποιήσεις που σας παρέχουν από τους διαθέσιμους συνδέσμους αριστερά.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος - Παιδικά Τμήματα

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 23310 22335