Ρομποτική Ενηλίκων

 
H Ρομποτική είναι μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική δραστηριότητα που δίνει την δυνατότητα στα παιδιά ηλικίας 6-16 ετών να μελετήσουν τις επιστήμες και την τεχνολογία μέσα από το παιχνίδι. Τα παιδιά εμπλέκονται ενεργά σε καταστάσεις που απαιτούν να εφαρμόσουν τα μαθηματικά, μηχανική, αυτόματο έλεγχο, επιστήμες των υπολογιστών, της τεχνολογίας, της φυσικής (STEM).

Τα σεμινάρια ρομποτικής για ενήλικες έχουν σκοπό να μεταδώσουν όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες  στους ενήλικες έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματώσουν την εκπαιδευτική ρομποτική στις εκπαιδευτικές τους διαδικασίες και να λειτουργήσουν ως εκπαιδευτές και μέντορες στα παιδιά.

Συγκεκριμένα τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς και σε όλους τους  ανθρώπους που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επίσης σε απόφοιτους θετικών και πολυτεχνικών σχολών, ενδιαφερόμενους γονείς και συλλόγους, εκπαιδευτές και μέντορες διαγωνισμών ρομποτικής, καθώς και σε νηπιαγωγούς και εκπαιδευτές ΚΔΑΠ.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα έχετε τη δυνατότητα για πρακτική εφαρμογή σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ρομποτικής με πλήθος ρομποτικών μηχανισμών LEGO και όχι μόνο. Θα εμπλακείτε ενεργά με κατασκευή και προγραμματισμό ρομποτικών μηχανισμών και θα μπορέσετε να γνωρίσετε το STEM στην πράξη.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων μπορείτε να πιστοποιηθείτε από αναγνωρισμένο φορέα του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση πιστοποίησης και όχι απλής βεβαίωσης

Τα σεμινάρια που παρέχονται είναι δύο επιπέδων

«Εκπαιδευτής ρομποτικής & STEM για παιδιά 6-10 ετών»
 Διάρκεια 8 ώρες. Κόστος 170€ (μαθήματα και παράβολα εξετάσεων).

«Εκπαιδευτής ρομποτικής & STEM για παιδιά 10-16 ετών»
Διάρκεια 8 ώρες. Κόστος 170€ (μαθήματα και παράβολα εξετάσεων)

Τα σεμινάρια υλοποιούνται σε  2 ημέρες σε 4ωρα εργαστήρια (Workshops)

Κλειστά τμήματα από 6 άτομα (τρεις ομάδες των 2 ατόμων)

Γνωρίστε την εκπαίδευση STEM στην πράξη!!

Ελάτε με την/τον φίλο σας και κάντε τη δική σας ομάδα

Παίξτε και διασκεδάστε με τα ρομπότ της LEGO (WeDo 2.0 και EV3)

Αποκτείστε γνώσεις και δεξιότητες που θα αλλάξουν την εκπαιδευτική σας προσέγγιση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Ρομποτική Ενηλίκων

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 23310 22335